Тест: Ги знаеш ли вистинските имиња на едни од најпознатите познати личности на Балканот?

Тест: Ги знаеш ли вистинските имиња на едни од најпознатите познати личности на Балканот?

Објавена во: Совети // Тестови

Овие балнски ѕвезди ги имаат променето своите имиња, кои ги добиле по раѓањето. Тие или не им одговарале на имиџот или едноставно не им се допаѓале. Реши го тестот и дознај како се викаат некои познати личности од Балканот.

Ги знаеш ли вистинските имиња на едни од најпознатите познати личности на Балканот?

Кое е вистинското име на пејачката Сенидах?

Кое е вистинското име на Бресквица?

Кое е вистинското име на Буба Корели?

Кое е вистинското име на Војаж?

Кое е вистинското име на Јала Брат?

Кое е вистинското име на Бака Прасе?

Кое е вистинското име на Лепа Брена?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: