ТЕСТ: Која социјална мрежа е совршена за тебе?

ТЕСТ: Која социјална мрежа е совршена за тебе?

Објавена во: Совети // Тестови

Постојано „висиш“ на Интернет и имаш профили на сите социјални мрежи. Реши го тестот и откриј која социјална мрежа најмногу ти одговара.

Која социјална мрежа е совршена за тебе?

Што најчесто објавуваш на социјалните мрежи?

Колку време во текот на денот го користиш мобилниот телефон?

Како реагираш кога ќе ти се испразни батеријата на телефонот?

Најмногу ми пречи кога:

Омилена рубрика на Hashtag.mk ми е:

Кога не знам каде ми е телефонот:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: