ТЕСТ: Одбери по еден филм од секој жанр и дознај кој збор те опишува

ТЕСТ: Одбери по еден филм од секој жанр и дознај кој збор те опишува

Објавена во: Совети // Тестови

Ти подготвивме презабавен филмски тест, а за возврат ќе пробаме да погодиме кој збор најдобро те опишува. Погодивме ли?

Одбери по еден филм од секој жарн и дознај кој збор те опишува

Омилена комедија:

Омилен романтичен филм:

Омилена акција:

Омилена драма:

Омилен научно - фантастичен филм:

Омилен хорор:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: