ТЕСТ: Провери колку си срамежлив/а

ТЕСТ: Провери колку си срамежлив/а

Објавена во: Совети // Тестови

Црвени образи, испотени дланки, пелтечење... сето тоа се нормални појави кои не „бомбардираат“ во моментите кога чувствуваме срамежливост и непријатност, но и за таа здодевна напаст постои решение!

Затоа, во продолжение ви подаруваме еден тест за да проверите колку сте срамежливи!

Провери колку си срамежлива

Дали си нервозна кога ќе ја видиш личноста која ти се допаѓа?

Како се однесуваат момците во твое друштво?

Последниот пат кога ми пријде момчето кое ми се допаѓа, јас...

Момците за мене се:

Кога сум во машко друштво:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: