ТЕСТ: Знаеш ли да лажеш?

ТЕСТ: Знаеш ли да лажеш?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј дали ја кажуваш вистината во очи или на секои 5 минути смислуваш нова лага!

Знаеш ли да лажеш?

Немаш напишано домашна задача, кое е твоето оправдување:

Наставничката ти ги фати ливчињата за препишување, што ќе направиш:

Треба да одиш на важна забава, но родителите не пуштаат што ќе направиш за да отидеш на забавата?

Го потроши целиот џепарлак на нов дуксер што ќе им кажеш на родителите?

Те фатиле ли некогаш во лага?

Другарка ти има нова блуза што воопшто не ти се допаѓа, што ќе ѝ кажеш?

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: