ТЕСТ: Знаеш ли да штедиш?

ТЕСТ: Знаеш ли да штедиш?

Објавена во: Совети // Тестови

Реши го тестот и откриј дали знаеш како да заштедиш дел од твојот џепарлак.

Фото: Shutterstock

Знаеш ли да штедиш?

Ти се јаде, што ќе јадеш?

Најмногу пари трошам на:

Колку пари трошиш кога излегуваш?

За 10 години ќе бидам:

За мене мислат дека сум:

Објавена во: Совети // Тестови

Можеби ќе ве интересира: