Тие две се сладок тандем: Неочекувано пријателство помеѓу девојка и делфин

Тие две се сладок тандем: Неочекувано пријателство помеѓу девојка и делфин

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Овој делфин ја обожува својата тренерка Ана...

Овој сладок делфин се вика Нина и има 12 години. Таа е многу приврзана за својата пријателка Ана, покрај која има пораснато и покрај која има научено многу работи. Тие две имаат нешто посебно.

Ова без никаков сомнеж е искрено пријателство и вистинска љубов. Животот на Ана не може да се замисли без Нина и со неа поминува голем дел од своето време. Тие заедно танцуваат, си играат и учат нови трикови. 

Дали би сакале и вие да се занимавате со ваква работа?

@annachulkovaa

##beauty ##love ##marmaid ##kiss ##hug ##русалка ##поцелуй ##красота ##счастье ##любовь ##dolphina ##тиктокнутый ##умныймарт ##мой_пэт ##лучшийдруг ##россия

Daydreaming - Becca

@annachulkovaa

вроде малыш,но неподъёмный instagram:anna_chulkova##дельфинчики ##сила##мояслабость##люблю##love##babydolphin ##mylove#

оригинальный звук - ANNA

@annachulkovaa

part 2 instagram: anna_chulkova follow my friend @sandriko_gate  ##dolphin##dance##trend ##тренд ##дельфин ##smiley ##челлендж ##игра

Hai phút hơn - marlene


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: