ТикТокер покажа неверојатен трик за затворање на амбалажа, која треба да ја вратите во замрзнувач

ТикТокер покажа неверојатен трик за затворање на амбалажа, која треба да ја вратите во замрзнувач

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Едноставен трик...

Користењето на производи од замрзнувачот може да биде практично, но штом ќе се отвори тоа пакување, некако секогаш има мал проблем со неколку работи.

Иако можете да се обидете со гумени ленти или ластичиња, тие лесно се губат и изгледа како никогаш да немаат доволно.

Но, еден човек излезе со едноставен трик за затворање на отворено пакување - со сечење на начин што значи дека можете да го врзете горниот дел. Филип Квин од Квинсленд, Австралија, покажува како ако ја отворите торбата на средина, наместо над горниот дел ќе останат два јазика. Потоа, ако го извадите првиот дел, ќе ви остане доволно простор да ја фатите секоја страна и да ја поврзете со другата. Можеби изгледа едноставно, но зошто не помисливте на ова порано!? Тој ја сподели идејата за ТикТок и рече: „Само во случај да не сте го откриле ова уште.“

@philiky

Yess was I am phat but no this want just for me and yes I did add more after##fyp ##foodthingz ##food ##lifehacks ##foodhacks ##foodfetish ##trend ##foru

Buss It - Erica Banks

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: