Титан ги брка кошмарите: Ова куче им ја враќа насмевката на децата со тешки животни приказни

Титан ги брка кошмарите: Ова куче им ја враќа насмевката на децата со тешки животни приказни

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Златен ретривер работи како помошник и психотерапевт во „собата за разговори“ во јавното обвинителство. Тој им помага на децата кои доживеале семејно или сексуално насилството, а еве како го прави тоа:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: