Тој одлучува кога му е доста од шетање: Ова куче во тие моменти не сака да се помести

Тој одлучува кога му е доста од шетање: Ова куче во тие моменти не сака да се помести

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Тврдоглаво куче по секоја прошетка ги смее случајните минувачи и го мачи сопственикот...

Сите имаме денови кога ништо не ни се прави и не мрзи, но сепак некако го надминуваме тоа и го завршуваме она што сме го започнале. Тоа не е случај кај кучето чиј сопственик по секоја сопственик жали што не одлучил да чува чивава.

Кучењата најчесто секогаш се подготвени да шетаат и трчаат и обично не сакаат да се вратат дома, но ова дефинитивно има сосема спротивни желби.

Мрзеливото куче кое не сака да оди премногу, па за време на враќањето легнува на земја и не сака да мрдне. И покрај трудот и убедувањето, тоа не се поместува од место.

Неговиот сопственик дава сè од себе - го влече подводникот и се обидува да го подмити со храната која ги очекува дома, но ништо не му оди од рака.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: