Топ 10 на најлајкуваните видеа на ТикТок: Првото на листата има скоро 50 милиони лајкови, а еве кој го има објавено

Топ 10 на најлајкуваните видеа на ТикТок: Првото на листата има скоро 50 милиони лајкови, а еве кој го има објавено

Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

10 ТикТок видеа кои го заземаа тронот на оние најлајкуваните...

ТикТок се смета за моментално најпопуларна апликација и социјална мрежа во светот! Оваа апликација ја доби својата популарност на почетокот на минатата година, а својот врв го достигна во март 2020 година, при првите карантини ширум светот. Во моментов има повеќе од 800 милиони активни корисници, но и трилиони прегледи на видеа од разни видови и теми.

Покрај што брои милијарди прегледи, бројот на лајкови не е помал. ТикТок е апсолутна сензација затоа не е ни чудо што прегледите и лајковите се во милијарди, а корисниците на оваа социјална мрежа се најсреќни кога ја разгледуваат For You Page! Не е лага дека опсесијата со ТикТок е едноставна, бидејќи штом еднаш започнете да лизгате низ видеата - едноставно не можете да застанете. Доколку ве интересира кои се најлајкуваните видеа на ТикТок досега, проверете ја нашата листа на 10 - те најлајкувани видеа со вкупно 350,3 милиони лајкови!

# Бела Порч (@bellapoarch) - 47,9 милиони лајкови

@bellapoarch

To the  ##fyp

M to the B - Millie B

# Франек Биелак (@fredziownik_art) - 46,8 милиони лајкови

@fredziownik_art

This is one of my best drawings ##dlaciebie ##tiktokart  ##drawing ##fyp

Deep End - Fousheé

# Ник Лучијано (@thenickluciano) - 45,3 милиони лајкови

@thenickluciano

And no it’s not a green screen.  run it up! ##nickluciano ##sugarcrush

SugarCrash! - ElyOtto

# Били Ајлиш (@billieeilish) - 36,9 милиони лајкови

@billieeilish

##TimeWarpScan

original sound - BILLIE EILISH

# Бритиш Промис Кетс (@britishpromise.cats) - 24,5 милиони лајкови

@britishpromise.cats

Repost  ##catsoftiktok ##viral ##funny ##cute ##cutness ##foryoupage

origineel geluid - British Promise Cats

# Деми, Дае и Џош (@daexo) - 33,5 милиони лајкови

@daexo

##foryou ##baby

original sound - Neep Fam

# Џорди Вилсон (@outdoorkindaguy) - 27,7 милиони лајкови

@outdoorkindaguy

Wait for the wave to hit the camera .... ##ocean ##satisfying ##gopro ##australia ##natureathome ##heapsgood ##amazing

Lose Control - Meduza & Becky Hill & Goodboys

# Насти Наз (@itsnastynaz) - 26,2 милиони лајкови

@itsnastynaz

He Was Watching Him Eat , While He Was Hungry ! So I Invited Him In And Gave Him Food  He Was HAPPY  ##foryou ##give ##homeless @itsavage

Falling - Trevor Daniel

# Деби Рајан (@debbyryan) - 25,9 милиони лајкови

@debbyryan

the president said to make a tiktok... ##whatidwear

Stunnin' (feat. Harm Franklin) - Curtis Waters

# Мајкл Ли (@justmaiko) - 25,6 милиони лајкови

@justmaiko

its official: we are the CEO’s of this sound @justjonathan14

AhiChallenge - ROD


Објавена во: Stars // YouTube ѕвезди

Можеби ќе ве интересира: