Трик со јајце ги воодушеви корисниците на ТикТок: Уште утре ќе си подготвите ваков појадок

Трик со јајце ги воодушеви корисниците на ТикТок: Уште утре ќе си подготвите ваков појадок

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Од кулинарски трикови никогаш доста!

ТикТокот е преполн со интересни кулинарски трикови, а сега вниманието на оваа социјална мрежа го привлече видео со интересен начин на подготвување јајца.

На профилот @sunnycuisine може да видите како да направите обвивка околу жолчката.

Значи, во тава го кршите јајцето и ја одвојувате жолчката од белката. Оставате белката малку да се испржи, а потоа на неа ја враќате жолчката.

Потоа нешто и внимално ја прекривате жолчката со белката, од сите четири страни.

Потоа го добивате ова:

@sunnycusine

I'm coming~do you like the soft-boiled egg##deliciousfood ##eggchallenge

What If (I Told You I Like You) - Johnny Orlando & Mackenzie Ziegler

Иако е можно од прва да не ви успее ова, мора да бидете упорни и многу внимателни. Исто така важно е да имате тава која не лепи.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: