Упорноста се исплати: Ја повикал полицијата на својот 5 - ти роденден

Упорноста се исплати: Ја повикал полицијата на својот 5 - ти роденден

Објавена во: Совети // Семејство

Младо момче неколку дена пред да наполни 5 години постојано ѕвонел во полицаја за да ги повика на својот 5 - ти роденден. Причината за оваа желба на малото момчето е тоа што темата на неговата забава била во знакот на полицијата.

Полицајците од локалната станица се организирале и го посетиле момчето за време на неговата забава, а неговата реакција и подарокот погледнете ги видеото во продолжение.


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: