Урнебесно видео од онлајн наставата во Србија: Професор морал да ја прекине наставата, неговата сопруга стана ХИТ на социјалните мрежи

Урнебесно видео од онлајн наставата во Србија: Професор морал да ја прекине наставата, неговата сопруга стана ХИТ на социјалните мрежи

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Урнебесно видео од онлајн настава, односно еден момент од предавањето стана вирален хит...

Професорот морал да го преки часот, бидејќи во кадар се појавила неговата сопруга.

Имено, таа најверојатно морала да излезе од собата, а бидејќи не сакала да му пречи за време на часот, се обидела да остане невидлива, но тоа не ѝ успеало.

Како изгледаше сето тоа, погледнете во продолжение:Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: