Урнебесно видео: Она кога мопс ќе се прецнеи и ќе остане заглавен во вратата за домашни миленици

Урнебесно видео: Она кога мопс ќе се прецнеи и ќе остане заглавен во вратата за домашни миленици

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Преслатката женка мопс по име Суши поради својата мала незгода стана ѕвезда на Интернет.

Имено, сопствениците морале да се погрижат околу нивното друго куче, а за Суши не им пречи, ја затвориле во друга просторија на чија врата има и врата за домашни миленици, која ја направил претходниот сопственик на куќата.

Вратата е наменета за мачки, но Суши верувала дека и таа може да ја користи. Меѓутоа, нејзината проценка не била точна.

„Сакаше да знае што правиме и беше одлучна да се пробие низ вратата“ - истакна Рејчел Рајт, сопственичката за The Dodo.

@root_soup

Sushi doesn’t know she’s too big for the cat door.  #pug #pugsoftiktok #dogsoftiktok #fyp

The skinny shorts conundrum - Idiot

Суши за среќа не е повредена, а видеото од нејзината незгода има повеќе од 3 милиони прегледи.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: