(ВИДЕО) Бизарни навики во исхраната на познатите личности

(ВИДЕО) Бизарни навики во исхраната на познатите личности

Објавена во: Музика, Филм

Секој од нас има навики, кои на другите им се чудни кога е храната во прашање. Некои од тие комбинации се чипс и сладолед, стапчиња и чоколадо... Токму како и обичните луѓе, така и познатите личности имаат свои бизарни навики кога е во прашање спојувањето на продукти.

Во продолжение погледнете чија навика е најчудна.


Објавена во: Музика, Филм

Можеби ќе ве интересира: