(ВИДЕО) Чаје Шукарије во поп призвук: Женскиот бенд Хјурикејн преработи песна од Есма Реџепова

(ВИДЕО) Чаје Шукарије во поп призвук: Женскиот бенд Хјурикејн преработи песна од Есма Реџепова

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Безвременскиот хит од Есма Реџепова, „Чаје Шукарије“ си доби нова преработка во поп призвук, ни помалку, ни повеќе од моментално најпопуларната женска поп група во регионот, Хјурикејн.
Слушнете како звучи песната во изведба на Хјурикејн.
 

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: