ВИДЕО: Дејвид Бекам го засрамија, а еве како реагираше!

ВИДЕО: Дејвид Бекам го засрамија, а еве како реагираше!

Објавена во: Спорт // Фудбал

Водителот Џејмс Корден одлучи да направи скриена камера за фудбалерот Дејвид Бекам.

Имено, оваа жива фудбалска легенда беше на манифестација во негова чест во Лос Анџелес. Покрај другото, Давид доби статуа со својот лик која ќе стои на стадионот во тој град.

Џејмс одлучи малку да ја зачини оваа посета, а како изгледаше тоа и како Дејвид реагираше, погледнете во видеото во продолжение!


Објавена во: Спорт // Фудбал

Можеби ќе ве интересира: