(ВИДЕО) Карантинска Олимпијада: Семејството ги рекреираше игрите во својот дом

(ВИДЕО) Карантинска Олимпијада: Семејството ги рекреираше игрите во својот дом

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби оваа година нема да се одржи Олимпијадата, но овој татко реши натпреварот да го донесе во својот дом.

Лекс Валишвили од Риџфилд, Вашингот ги задолжи своите пет деца со различни спортови од Олимпијадата. Тие успеаа да рекреираат велосипедски патеки и трката да ја одржат без да го напуштат домот.

Децата на Лекс ја обожаваат неговата креативност и со нетрпение очекуваат нов спорт секој ден.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: