(ВИДЕО) Ќе го распарчи и најсилното срце: „Не плачи мамо, не сакам да проодам“

(ВИДЕО) Ќе го распарчи и најсилното срце: „Не плачи мамо, не сакам да проодам“

Објавена во: Совети // Семејство

Претажно и емотивно видео кружи деновиве на интернет. На него е снимено мало девојче кое има проблеми со нозете. Според видеото за нејзината состојба зборуваат во емисија, а она кое ќе го каже девојчето ќе ги расплаче сите присутни:

Водителот го праша девојчето: „Изгледа солзи ти течат по образите?“ „Не ми е убаво кога плаче мајка ми“, му одговори малото девојче. На што тој додаде: „Што ќе ѝ кажеш на мајка ти за да не плаче“. Девојчето веднаш одговри: „Мама, не плачи.  Не сакам да проодам“.

Не бадијала се рекло: „Солзите на мајката се тешки како црната земја“


Фото и Видео: Фејсбук

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: