(ВИДЕО) Ќе ве насмее со солзи: Џими Фалун со пародија на најновата песна од Били Ајлиш

(ВИДЕО) Ќе ве насмее со солзи: Џими Фалун со пародија на најновата песна од Били Ајлиш

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Спотот за најновата песна на Били Ајлиш дефинитивно привлече многу внимание.
Покрај тоа што песната е хит, видео записот е доста оригинален, а целиот концепт е идеја токму на ѕвездата Били.

Водителот и комичар Џими Фалун одлучи да направи негова верзија на спотот и дефинитивно насмеа многумина со пародијата.

Погледнете:


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: