(ВИДЕО) Колку моќен глас: Реакцијата на Американците за евровизиската „PROUD“!

(ВИДЕО) Колку моќен глас: Реакцијата на Американците за евровизиската „PROUD“!

Објавена во: Stars // Музика

Веќе неколку години наназад, youtube каналот FBE прави реакција на најголемото музичко случување Евровизија. Неколку дена по завршувањето на Евровизија, собира неколку луѓе од најразлични возрасти и им ги пушта најдобрите 10 песни.

Задачата на истите е да погодат на кое место заршиле најдобрите 10 земји. На кое место ја ставија нашата песна и што кажаа за нашата претставничка Тамара Тодевска погледнете во продолжение!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: