(ВИДЕО) Настапот на Billie Eilish во ТЛЗП за кој зборува Балканот

(ВИДЕО) Настапот на Billie Eilish во ТЛЗП за кој зборува Балканот

Објавена во: Мода // In and Out

Регионот се уште под импресии од бомбастичниот настап на актерката и пејачка  Катарина Богичевич во „Твоето лице звучи познато“.

Таа во оваа емисија ја имитираше Billie Eilish со нумерата Bad guy. 

Billie е гласник на младината, која секогаш отворено зборува за потребите и проблемите со кои се соочуваат младите. Таа нема сеуште 18 години, а има неколку милиони следачи на социјалните мрежи, бројка која ја немаат ниту попознати ѕвезди.


За беспрекорниот настап и „одерување на кожата“ на Billie погледнете го видеото.Објавена во: Мода // In and Out

Можеби ќе ве интересира: