(ВИДЕО) Шо праеме двајцата? Конечно сме заедно – Љубовната приказна на Стеффонатор и Мартија!

(ВИДЕО) Шо праеме двајцата? Конечно сме заедно – Љубовната приказна на Стеффонатор и Мартија!

Објавена во: Stars // Музика

Дојде денот кога најпопуларните тинејџери Мартија Станојковиќ и Стеффонатор го објавија својот проект. Станува збор за преработка на „Сакам да те галам“ на Паркети и Елена Ристеска.

Што праеш“ е насловот оваа преработка, а видеото изобилува со љубовни моменти на двајцата тинејџери. Како се снајдоа Мартија и Стеффонатор во улогата на заљубен пар, погледнете во видеото во продолжение!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: