Видео што растажи многумина: Погледнете што прави овој миленик додека сопственикот му е на работа

Видео што растажи многумина: Погледнете што прави овој миленик додека сопственикот му е на работа

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Кучињата ширум светот остануваат сами дома додека нивните сопственици се на работа. Познато е дека кучето е најдобриот пријател на човекот, а дека тоа навистина е така, доволен доказ е и ова видео кое растажи многумина.

Имено, на „Редит“ е објавено видео на кое куче останува само дома, а поради осаменоста ја зима патиката на својот сопственик и со неа си лежи на креветот. Видеото веднаш стана вирално и истото го искоментираа повеќе од 1.200 луѓе.

„Ова ми го скрши срцето. Потребен му е пријател, изгледа многу осамено“, „Мислам дека не би можел да одам на работа откако го видов ова“, „Тоа е тоа, никогаш повеќе не го оставам само моето куче“ - се само некои од многубројните коментари.


Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: