(ВИДЕО) Суперхерој на денот: Супермен во борба со коронавирусот

(ВИДЕО) Суперхерој на денот: Супермен во борба со коронавирусот

Објавена во: Совети // Семејство

Секојдневно на интернетот кружат видеа од луѓе кои ширум светот спроведуваат позитивни акции во борба со коронавирусот. Една таква сподели и овој дечко, кој облечен во костимот на Супермен и вооружен со тоалет хартија и средства за дезинфекција. 

Имено, тој им беше од помош луѓето кои беа посетители во трговскиот центар во кој беше стациониран. Погледнете како изгледаше оваа неговата акција:


Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: