(ВИДЕО) Светскиот призвук доаѓа: Христијан Митров со „Thousand Questions“ ја започнува својата кариера!

(ВИДЕО) Светскиот призвук доаѓа: Христијан Митров со „Thousand Questions“ ја започнува својата кариера!

Објавена во: Stars // Музика

Светскиот призвук полека доаѓа и во нашата држава, а за тоа се грижат младите и талентирани музичари. Овој пат пример е велешанецот Христијан Митров, кој неодамна го објави своето првенче, „Thousand Questions“.

Музиката и текстот, ги има напишано самиот тој, а за аранжманот се погрижи Темелко Андреев. Оваа балада си доби и своја видео приказна, а зад истата стои исто така млад и талентиран дечко, Петар Тутунџиев.

Како изгледа и звучи ова нова музичко парче слушнете во продолжение!


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: