ВИКЕНД ХОРОСКОП: Средба со поранешни партнери за неколку знаци

ВИКЕНД ХОРОСКОП: Средба со поранешни партнери за неколку знаци

Овен

Обврските само ќе вi се трупаат и ќе имате впечаток дека нема да успеете да ги завршите, но со помош ќе успеете да завршите навреме. Затоа, не ни помислувајте да се преоптоварувате овој викенд.

Бик

Насочете го своето внимание на некои пријатни настани и не се оптеретувајте со негативни работи на кои не можете да влијаете.

Близнаци

Му замерувате на партнерот и му префрлате без причина, не оптоварувајте се со толку мали работи, не може се да биде како што вие замислувате.

Рак

Имате нереални очекувања кога е љубовта во прашање. Никој не може да ги исполни вашите високи критериуми и вие се тешите дека ви е подобро без никој, но не ви е, нели?


Следна страна

Можеби ќе ве интересира: