Внуките на Каролина за Халовин: Преслатки и страшни

Внуките на Каролина за Халовин: Преслатки и страшни

Објавена во: Мода // Moj стил

Едноставно ги обожава! Тие и се најголеми фанови. Двете внуки на поп дивата Каролна Гочева не ја изневерија својата тетка за празникот „Ноќта на вештерките“ или Халовин. А таа, ги објави на незиниот Инстаграм стори.

Многу интересни маски носат двете преслатки девојчиња.

Едната е голем фан на Били Алјиш па се претвори во неа, а другата во „страшна“ вештерка. Со одлична шминка и облека, тие навистина изгледаа профи маскирани.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: