За момент му се сруши целиот свет: Кученце од прифатилиште жално гледа како најдобриот пријател заминува во новиот дом

За момент му се сруши целиот свет: Кученце од прифатилиште жално гледа како најдобриот пријател заминува во новиот дом

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Ниту сопственичката не можела да ги сокрие своите емоции...

@dayanavdo

This broke my heart...I was about to take her best fwend away ##fyp ##foryoupage ##parati ##puppy ##dachshund

death bed (coffee for your head) - Powfu & beabadoobee

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: