За помалку од 24 часа Петар и грашокот станаа ѕвезди: Ова се најсмешните мемиња кои кружат на социјалните мрежи

За помалку од 24 часа Петар и грашокот станаа ѕвезди: Ова се најсмешните мемиња кои кружат на социјалните мрежи

Објавена во: Совети // Семејство

Видеото од малиот извидник Петар кое од вчера започна да кружи на социјалните мрежи, со брзина на светлината стана вирално. Петар сега е ѕвезда во потполна смисла на зборот, а неговата искрена изјава за грашокот стана тема број еден на социјалните мрежи. 

Разни твитови, статуси и пред сѐ поддршка за малиот извидник и неговата симпатична исповед може да се најдат на социјалните мрежи. Но, најголемо внимание привлекоа бројните мемиња кои се споделуваат речиси и колку самото видео.

Во продолжение ви ги издвојуваме најинтересните:

фото: Инстаграм

Објавена во: Совети // Семејство

Можеби ќе ве интересира: