Започна бугарскиот „The voice“: Единствената македонка, Славица одржа лекција по пеење!

Започна бугарскиот „The voice“: Единствената македонка, Славица одржа лекција по пеење!

Објавена во: Stars // Музика

Конкуренцијата од 3500 кандидати не беше пречка за 17 годишната Славица Ангелова да влезе во потесниот круг на бугарскиот „The voice“. Таа е единствената натпреварувачка од Македонија, а на сцената покажа и докажа како се пее во Македонија.

Хитот „What’s up“ од 4 Non Blondes беше изборот на Славица, а нејзината изведба го крена целото студио на нозе. Познатата поп пејачка, Михаела Филева и даде зелено светло на нашата натпреварувачка и со тоа ја зема во својот тим.

Останатиот дел од жирото исто така не ги штедеше пофалните зборови за Славица, а во продолжение погледнете како изгледаше Славица на сцената на „The voice“.


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: