Засени ги сите околу себе: Кул начини како да носиш „оверсајз“ шал

Засени ги сите околу себе: Кул начини како да носиш „оверсајз“ шал

Објавена во: Мода // Moj стил

Вистинската, студена зима пристигна, па на никој не му паѓа на памет да излезе надвор без пар ракавици, капа и, се разбира, шега.

Веќе неколку години, преголемите шалови се популарни, а доколку имате, во продолжение погледнете како можете да ги стилизирате и малку да го промените изгледот, а воедно да ги засените сите околу вас!


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: