10 серии на Нетфликс за парови кои имаат различен вкус

10 серии на Нетфликс за парови кои имаат различен вкус

Објавена во: Stars // Филм

Доколку ти и твоето момче или твојата девојка никако не се поклопувате кога е во прашање вкусот за серии и филмови, не грижете се - и понатаму може да гледате нешто заедно. На пример, овие 10 серии од Нетфликс! Уживајте, а доколку сте слободни, може да почнете и денес.

# Нешто документарно: „Making A Murderer“


# Нешто носталгично и научно фантастично: „Stranger Things“


# Нешто напнато: „Narcos“


# Нешто за суперхеро: „Jessica Jones“


# Нешто за кралското семејството: „The Crown“


# Нешто застрашувачко: „Black Mirror“


# Нешто забавно: „The Good Place“


# Нешто за тинејџери: „I Am Not Okey With This“


# Нешто урнебесно: „BoJack Horseman“


# Нешто од животот: „Master Of None“


Објавена во: Stars // Филм

Можеби ќе ве интересира: