19 пати кога Шон Мендес и Камила Кабејо го живееја најдобро животот во 2019

19 пати кога Шон Мендес и Камила Кабејо го живееја најдобро животот во 2019

Објавена во: Музика, Boys and Girls

Камила Кабејо и Шон Мендес се заедно веќе половина година. Откако започна нивната приказна во јули, тие имаат неколку убави иконични моменти, кои вклучуваат многу бакнување, неколку настапи и дали спомнавме многу бакнување? 

Бидејќи се наближува крајот на годината, решивме да ги одделиме 19 - те најиконични моменти на парот во 2019 година.

# Викендот кога започнаа

# Бакнежот во базен


# Камила го донесе своето семејство на шоуто на Шон во Мајами 

# Камила откри дека го сака Шон

# Беа „уловени“ во Монтреал

# Беа заедно на вечера

# Тие настапуваа на VMA

# Беа „уловени“ како се бакнуваат на VMA

# Шетаа во парк

# Заедно се појави на сцена

# Споделија видео на кое покажуваат како се бакнуваат

# Се криеја од папараците со маски за Ноќта на вештерките

# Шон откри дека тој и Камила имаат тајна листа на песни

# Имаа бакнеж на натпревар 

# Шон пееше за Камила 

# Интензивно се бакнуваа

# Добија заедничка номинација за „Греми“

# Беа неразделни за време на AMA

# Камила напиша песна за Шон

Објавена во: Музика, Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: