3 хороскопски знаци кои следниот месец ќе ги следи само СРЕЌА

3 хороскопски знаци кои следниот месец ќе ги следи само СРЕЌА

Рак

Животот има свои чудни патишта, па можете да негирате дека во изминатиот период, без оглед на својата интуиција, имавте многу предизвици во врските и односите со другите луѓе.

Поминавте долг пат и тоа се гледа, но сега ви се враќа енергијата и повторно имате желба за акција и учење. Доколку размислувате да се впуштите во нешто ново, сега е вистинското време за тоа, бидејќи ќе имате многу инспирација.

Од друга страна, поради ретроградниот Меркур треба да бидете внимателни на секој чекор - не потпишувајте важни договори пред детално да ги прочитате. Социјалниот живот ќе ви процвета во овој период и ќе имате многу длабокоумни разговори.

Шкорпија

Вашето мислење за себе е уникатно. Доколку долго држевте во себе за време на сезоната на Водолија, сезоната на Рибата ќе биде период на вашето отварање.

Вие секогаш триумфирате и напредувате во тешките околности во кои другите лошо се снаоѓаат.

Во овој период ќе имате можност да запознаете личност која ќе ве инспирира и во која ќе се заљубите, а поради влијанието на ретроградниот Меркур може да се случи и да ви се јави некоја личност од минатото. Завршите еднаш засекогаш со неа и продолжете напред. Не враќајте се наназад, туку само храбро продолжете напред.

Риби

Вашата сезона конечно дојде и вие чувствувате магија. Меркур ќе ретроградира во вашиот знак до 9 март, додека не се врати Водолијата, но не треба да се грижите поради него, туку да го извлечете најдоброто од тоа.

Се присетувате на работи и се преиспитувате за да се освестите и дознаете што треба да промените. Во овој период ќе се покажете како посветен партнер и така ќе ја зајакнете својата љубовта врска и односи со другите важни луѓе.

Вашата комуникативност ќе дојде до израз, па треба да го искористите овој налет на зборливост во своја корист. Откријте ја убавината која постои околу вас и само чекајте да ја зграбите.

Можеби ќе ве интересира: