A1 Македонија со новогодишна промоција и подароци за сите корисници на Мојот А1

A1 Македонија со новогодишна промоција и подароци за сите корисници на Мојот А1

Објавена во: После „Школо“ // PR

А1 Македонија започнува Новогодишна промоција со која корисниците добиваат можност да ја дочекаат новата година со неограничена комуникација, уште повеќе содржини, многу ТВ уреди и мобилни уреди по најповолни цени. Дополнително, во духот на новогодишното дарување, за сите корисници на апликацијата Мојот А1, компанијата доделува подароци од широкото портфолио продукти вклучувајќи го и најновиот iPhone 15.


“Годината ја завршуваме со една од најатрактивните празнични промоции досега, со која корисниците на услугите добиваат уште повеќе бенефиции за неограничена комуникција. Нашата намера е да ги разубавиме празниците за нашите корисници и  да ја дочекаат новата година непречено споделувајќи ги убавите мигови со своите најблиски. Новогодишната A1 Combo е богата со атрактивни смартфони што корисниците можат да ги добијат понајповолни услови. Празниците се за дарување и затоа ние во А1 даруваме на сите корисници на Мојот А1”, изјави Методија Мирчев, Извршен директор во А1 Македонија.

Како компанија насочена кон комуникациските потреби, овие празници, со A1 Combo корисниците ќе добијат супериорен оптички интернет, како и пристап до најдобрата телевизија на нашиот пазар, А1 Xplore TV, која нудиопција за избор на канали, многубројни функционалности за корисникот како што е телевизија на сите уреди каде и да сте, можност за снимање, пребарување и премотување и сето тоа со најдобриот квалитет на слика.


Новогодишното изненадување преку Мојот А1 важи за сите мобилни при-пејд и пост-пејд корисници кои ја имаат последната верзија на апликацијата и ги имаат платено сите достасани сметки од А1. Секој корисник добива подарок, а истиот може да биде А1 Xplore TV GO, национални GB, роаминг GB, HBO, Gley, Boksy, A1 Net Protect како и таблет, слушалки, смарт часовник и iPhone 15.

За новата понуда која е промотивна и ќе важи ограничен период, повеќе информации можат да се добијат на www.a1.mk


*Пр објава


Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: