Ако вашето момче ве откачи деновиве, можеби сепак не е до тебе - виновникот е трендот кој се појави

Ако вашето момче ве откачи деновиве, можеби сепак не е до тебе - виновникот е трендот кој се појави

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Најлошото е што нема да го очекувате или предвидувате овој крај.

Понекогаш во врската може да почувствувате дека работите одат надолу и дека веќе не е исто. Што и да правите, ако нема напредок на подобро, некако може да очекувате дека ова може да биде вашиот крај. Ваков тип на разделба, кој сега е во тренд, нема да очекувате.

Време е да ги тестирате врските и да видите чија врска е силна, а чија не. Летото е веднаш зад аголот, а тоа значи дека некои парови ќе раскинат, а тоа раскинување може да ве изненади. Тоа е тренд кој редовно се појавува во ова време, а секоја година станува сè попопуларен. За жал, нема да предвидите ваков тип на крај и запомнете дека тоа не е ваша вина. Трендот се нарекува „summer shading“. Експертот за врски Тина Вилсон открива за Tylu дека влеговме во годишното време кога повеќето парови раскинуваат. Причина? Доаѓањето на летото. Како што вели таа, многу девојки и момци кои се оставени не предвидуваат ваква пауза бидејќи врската изгледа сосема океј и потоа - бам! Некои луѓе сакаат да го поминат летото сами и затоа раскинуваат или избегнуваат да влезат во врска пред почетокот, сето тоа само за во текот на летните месеци да имаат слобода да се забавуваат со кого сакаат и како сакаат.

Летото обично се поврзува со случајни љубовни авантури, кои за некои луѓе се попримамливи од врската во која се наоѓаат досега. Овој тип на раскинување е особено популарен меѓу младите парови. Сакаат слободно да влезат во лето за да имаат можности да запознаваат нови луѓе, да имаат кратки летни авантури и да не бидат врзани за никого. Најчесто причината за таквиот прекин нема да биде искрена и ќе добиете објаснување кое нема да ви има смисла или логика. По ова можете да препознаете дека тоа е таков тип на пауза и дека не сте вие ​​проблемот, туку сте биле во врска со проблемот. Момче кое сака да ве остави на летна авантура и онака не е вашиот господин совршен и подобро ви е без него.

Објавена во: Совети // Boys and Girls

Можеби ќе ве интересира: