Александра Заева во Дубаи: За неа готвеше најпознатиот турски месар Нусрет Гокче

Александра Заева во Дубаи: За неа готвеше најпознатиот турски месар Нусрет Гокче

Објавена во: Crush Of The Week, Семејство

Овие празнични денови ќерката на екс премиерот Александра Заева ужива во Дубаи.


Таа од таму сподели како го поминува времето, а на една објава од Инстаграм откри и дека за неа готвел најпознатиот месар од Труција Нусрет Гокче.


Нусрет Гокче е најпознатиот угостител од Турција, готвачот, кој сите го знаат како Salt Bea, и кој има специфичен начин на кој го посолува месото пред подготовката. 


Тој вчера во Дубаи ги демонстрирал своите вештини а лично во нив се уверила и самата Заева.

Каде и да се појави Нусрет, очигледно е дека го привлекува целото внимание. 


Објавена во: Crush Of The Week, Семејство

Можеби ќе ве интересира: