Браќата од Некст Тајм слават роденден: Денес е наш ден!!!

Браќата од Некст Тајм слават роденден: Денес е наш ден!!!

Објавена во: Stars // Музика

Со видео инсерти од детството но и од понови моменти, браќата Мартин и Стефан објавија дека денес слават роденден.

Мартин и Стефан, се браќата близнаци кои јавноста ги памети како момчињата од „Златно славејче“ и нумерата “Фудбалер и Кошаркар“ .

Тие на музичката сцена се повеќе од 15 години, а во последно време се препознатливи по обработките на стари македонски песни кои ги доближуваат до помладата генерација, но и ја оживуваат традицијата. 


Објавена во: Stars // Музика

Можеби ќе ве интересира: