Часовник на неделата: Невообичаениот и смел „OPENSUMMER“ на Swatch

Часовник на неделата: Невообичаениот и смел „OPENSUMMER“ на Swatch

Објавена во: Мода // Moj стил

Виножитото од бои, рефлексија на сончеви зраци...

Црвена за живот, портокалова за здравје, жолта како сончева светлина, зелена за природата, сина за спокојство и виолетова за ведар дух.

Невообичаен и смел часовник на Swatch, кој нема да ве остави рамнодушни.

Истиот може да го најдете во продавниците на Божиновски или на нивната веб страница по цена од 5.000 денари.


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: