Часовник на неделата: NIGHT TRIP на Swatch е идеален и за момчиња и за девојчиња

Часовник на неделата: NIGHT TRIP на Swatch е идеален и за момчиња и за девојчиња

Објавена во: Мода // Moj стил

Централен дел на овој биокерамички часовник е големата површината на часовникот, со пресечен бројчаник со 3Д ефекти. Мат црната боја на рамката и куќиштето и силиконските јамки го истакнуваат темно синиот отпечаток на силиконското ременче на овој преголем часовник.

Универзален е, можат да го носат и момчиња и девојчиња, а истиот можете да го најдете во сите продавници на Божиновски часовници и накит, но и на нивната веб - страница. Цената на NIGHT TRIP на Swatch е 7.600 денари.

* ПР - објава


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: