Часовник на неделата: Почувствувајте се супермоќно со VEGETA X SWATCH на рака!

Часовник на неделата: Почувствувајте се супермоќно со VEGETA X SWATCH на рака!

Објавена во: Мода // Moj стил

Ослободете го воинот во вас со VEGETA X SWATCH на рака!

Моќниот VEGETA X SWATCH е unisex - па и момчиња и девојчиња можат да ги почувствуваат неговите супермоќи носејќи го на рака. 

SWATCH ги смета своите часовници како чувари на спомените и го става својот шарен, разигран и иновативен спин на Dragon Ball Z, инспириран од јапонската медиумска франшиза создадена од Акира Торијама во 1984 година, Dragon Ball.


*клик на последната фотографија за повеќе информации

Овој суперчасовник може да го најдете во сите продавници на „Божиновски часовници и накит“, или на нивната веб-страница.

* ПР - објава

Часовник на неделата: Ослободете го воинот во вас со GOHAN X SWATCH на рака

Часовник на неделата: FRESH SQUEEZE на Swatch - идеален избор и за девојки и за момчиња


Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: