Часовник на неделата: SWATCH NEON FLASH ARROW за оние кои ја сакаат уникатноста

Часовник на неделата: SWATCH NEON FLASH ARROW за оние кои ја сакаат уникатноста

Објавена во: После „Школо“ // PR

Овој хронограф со неонска боја е инспириран од Swatch CHRONO од 90-тите ...


Овој часовник на Swatch може да го најдете во сите продавници на „Божиновски накит и часовници“, како и на нивната веб-страница по цена од 8.000 денари.


Пр објава
Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: