Часовник на неделата: THE GREAT WAVE OF HOKUSAI AND THE ASTROLAB за љубителите на уметноста

Часовник на неделата: THE GREAT WAVE OF HOKUSAI AND THE ASTROLAB за љубителите на уметноста

Објавена во: После „Школо“ // PR

ГОЛЕМИОТ БРАН ОД КАНАГАВА ОД КАТСУШИКА ХОКУСАИ И АСТРОЛАБОТ содржи две моќни дела во едно. Отпечатокот на Хокусаи „Големиот бран од Канагава“ се печати постојано преку повеќебојниот бројчаник, куќиштето и ременот, додека сликите од „Астролабот“ од Мухамед ибн Ахмад Ал-Батути се протегаат на долната страна.

Овој часовник може да го најдете во сите продавници на Божиновски часовници и накит или на нивната веб-страница, по цена од 6,600,оо денари.Пр објава

Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: