Часовник на неделата: TIME FOR JOY на Swatch во бојата на сезоната

Часовник на неделата: TIME FOR JOY на Swatch во бојата на сезоната

Објавена во: Мода // Moj стил

Имајте моден додаток во бојата на сезоната...

Овој тенок виолетов SKIN CLASSIC BIOCERAMIC часовник има цврсто мат светло виолетово BIOCERAMIC куќиште, кое содржи бел бројчаник што го содржи зборот „Joy“ (во превод „радост“- и повеќебоен принт. Ременот е изработен од цврст мат светло-виолетов силикон.

Часовникот TIME FOR JOY на Swatch може да го најдете во сите продавници на Божиновски накит и часовници или на нивната веб-страница, по цена од 7.300 денари.

* ПР - објава

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: