Часовник на неделата: CARBONIC GREEN за љубителите на зелената боја

Часовник на неделата: CARBONIC GREEN за љубителите на зелената боја

Објавена во: После „Школо“ // PR

Овој часовник е вистинскиот за вас, доколку сакате да бидете посебни и да се истакнете во толпата. 


Убавиот дизајн го прави интересен за тинејџери, но и за младинци кои знаат што сакаат и уживаат во деталите и вниманието од околината.

Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.

Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: