Часовник на неделата: WONDROUS WINTER WONDERLAND за вашите најмили

Часовник на неделата: WONDROUS WINTER WONDERLAND за вашите најмили

Објавена во: После „Школо“ // PR

Уникатен дизајн на часовник посебен за престојните празници

Дел од колекцијата во соработка со Симпсонови е овој црвен празничен часовник со прекрасен дизајн во повеќе бои со ликовите на семејството Симпсонови.


Овој и уште многу други часовници ќе ги пронајдете во  продавниците на Божиновски, или он лајн на нивната веб страна.

*ПР објава


Објавена во: После „Школо“ // PR

Можеби ќе ве интересира: