Часовник на неделата: YELLOWBOOST на Swatch за момци кои не се плашат од експериментирање

Часовник на неделата: YELLOWBOOST на Swatch за момци кои не се плашат од експериментирање

Објавена во: Мода // Moj стил

Искачете се повисоко за едно ниво!

Со YELLOWBOOST на Swatch, кој на себе има флуросцентно жолти бројки, вашиот изглед може да го кренете едно ниво погоре. Црниот ремен со жолта подлога остава уште поголем ефект.

Овој часовник за момци кои не се плашат од експерименти може да го најдете во продавниците на „Божиновски“ и на нивната веб - страница по цена од 5.000 денари.

Објавена во: Мода // Moj стил

Можеби ќе ве интересира: