Чивава има поголем плакар од многу луѓе: Секој ден е во различен комплет, а без очила не излегува од дома

Чивава има поголем плакар од многу луѓе: Секој ден е во различен комплет, а без очила не излегува од дома

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Оваа чивава во својот плакар има вистинско мало богатство...

Запознајте ја оваа чивава, миленик поради чии модни комбинации сите се воодушевени.

Нејзиниот плакар е поголем од плакарите на многу луѓе, а стилист ѝ е нејзиниот сопственик. Во плакарот е наредено под конец.

Костимите се наредени на закачалки, патиките се уредно наредени, а облеката се одбира според околностите и временските услови.

Сопственикот на оваа чивава води сметка таа секогаш да биде во тон, па облеката мора да се согласува со чорапите, патиките и ланчето. Очилата, секако, се задолжителен дел од нејзината комбинација.

Кој би знаел, можеби еден ден ќе стане модна блогерка.

@murat__noyan

prensesin soğuk hava kıyafetlerini nasıl buldunuz ?

orijinal ses - Murat Noyan

@murat__noyan

Prensesin 50 milyon izlenen kıyafet kombini…

orijinal ses - Murat Noyan

@murat__noyan

Prenses kıyafetini giyince nereye koşuyor?@chrystalelinasterlberg 

orijinal ses - Murat Noyan

Објавена во: Stars // YouTube видеа

Можеби ќе ве интересира: